De maaltijdbox van Dinnerly

Summary:

De maaltijdbox van Dinnerly richt zich op de prijsbewuste consument. De maaltijdbox dan Dinnerly probeert voor de laagste prijs de lekkerste gerechten bij je thuis te bezorgen. Benieuwd wat Dinnerly nog meer te bieden heeft? Je leest het hier.

Maaltijdboxen zijn nu al een aantal jaren een fenomeen in Nederland. Er zijn dan ook al een hoop maaltijdbox aanbieders te vinden in ons land. Elke aanbieder focust zich op een bepaald segment. Zo zijn er maaltijdboxen voor gezinnen, vegetariërs, veganisten, zwangeren, consumenten met een bepaald dieet of prijsbewuste consumenten. Op dat laatste segment richt de maaltijdbox van Dinnerly zich. Dinnerly is een spinoff van Marley Spoon, de maaltijdbox die zich positioneert als luxe maaltijdbox. De maaltijdbox van Dinnerly probeert voor de laagste prijs de lekkerste gerechten bij je thuis te bezorgen. Benieuwd wat Dinnerly nog meer te bieden heeft? Je leest het hier. 

Wat is Dinnerly?

Sinds februari 2021 is de Dinnerly maaltijdbox in Nederland verkrijgbaar. Al jaren is deze aanbieder (die samenwerkt met Marley Spoon) actief in verschillende landen, maar de stap naar ons land was niet niet gezet. De kernwaarden van deze maaltijdbox aanbieder zijn betaalbare gerechten, eenvoudige recepten en goede kwaliteit. Elk gerecht kook je in 5 simpele stappen met slechts 6 verschillende ingrediënten. Dit doen ze om de snelheid in het koken te houden en het allemaal een stuk simpeler te maken. Elke kok kan koken met deze box met eten. De voordelige Dinnerly maaltijdboxen bieden daarnaast een flexibel lidmaatschap. Dat houdt in dat je in je online account zelf kunt aangeven wanneer je een box wilt bestellen, wanneer je wilt pauzeren of op wilt zeggen. 

Hoe werkt Dinnerly?

De maaltijdbox van Dinnerly is speciaal ontworpen voor mensen die houden van thuis gekookte maaltijden, maar liever niet teveel betalen voor de goede dingen in het leven. Als je kiest voor de maaltijdbox van Dinnerly kies je wekelijks voor simpele, snelle en smaakvolle recepten. Je kunt een keuze maken voor een maaltijdbox voor 2 of 4 personen. Vervolgens geef je aan of je 3, 4 of 5 maaltijden per week wilt laten bezorgen. Zodra je de eerste betaling hebt voltooid kun je uit de 18 verschillende recepten kiezen welke gerechten jij voor die week graag wilt ontvangen. Deze worden ingepakt en op jouw favoriete plek bezorgd, namelijk thuis. Via de website kun je de recepten digitaal inzien. Deze gerechten zijn simpel, bevatten weinig ingrediënten en zet je binnen 30 minuten op tafel. 

Wat zijn de voordelen van de Dinnerly maaltijdbox?

De verschillende voordelen van Dinnerly op een rij: 

– Elke week keuze uit 18 verschillende gerechten
– Simpele, snelle en duidelijke digitale receptkaarten
– Boxen voor zowel 2 als 4 personen
– Geschikt voor gezinnen met kinderen
– Altijd voldoende groente
– Koken met slechts 6 ingrediënten
– Binnen 30 minuten een goede maaltijd op tafel

Dinnerly maaltijdboxen

Bij Dinnerly kies je uit een box voor 2 of 4 personen. Je kunt wekelijks kiezen uit 3, 4 of 5 gerechten. Je kunt daarbij ook nog eens gemakkelijk aanvinken of je de box vegetarisch wilt maken. Je kunt wekelijks een keuze maken uit 18 verschillende recepten. De recepten op het menu van Dinnerly zijn heel gevarieerd, zo zijn er altijd vlees en vis gerechten. Maar kun je ook kiezen uit vegetarische, vegan, glutenarme en zuivelarme recepten. Kortom, ook voor speciale dieetwensen kun je bij Dinnerly terecht.

Dinnerly recepten

Bij Dinnerly kies je wekelijks uit 18 verschillende recepten. Op de website kun je tot wel 4 weken vooruit plannen. Onder de recepten zie je heel makkelijk welke focus de recepten bieden. Zo zie je bijvoorbeeld of het gerecht vis of vlees bevat, of het gerecht geschikt is voor kinderen of het gerecht pittig is en of het gerecht zuivelarm of glutenarm is. Dinnerly gebruikt dezelfde kwaliteitsproducten als andere maaltijdboxen, maar hanteert een simpele aanpak. Zo bevatten de recepten minder verschillende ingrediënten. Dat betekent minder snijden, minder afwas en minder verpakkingsmateriaal. 

Prijzen van de Dinnerly maaltijdboxen

De kosten van de Dinnerly maaltijdboxen zijn afhankelijk van het aantal personen en gerechten per week. De prijzen van de Dinnerly maaltijdboxen zijn als volgt:

PersonenAantal maaltijdenTotaalprijsPrijs per portie
23€32,85€2,98
24€38,95€3,-
25€45,45€3,05
43€52,35€3,12
44€61,75€2,92
45€63,95€2,45

Bij Dinnerly sluit je een lidmaatschap af dat je wekelijks weer kunt annuleren of pauzeren. Je zit dus nergens aan vast. Het menu is dan ook zo ontworpen dat je precies kunt kiezen wanneer je wel of niet een box wilt ontvangen. Dit kan zelfs enkele weken vooruit. 

Hoe komt het dat de maaltijdbox van Dinnerly zo goedkoop is?

Dinnerly focust zich op mensen die houden van thuis gekookte maaltijden, maar liever niet teveel betalen. Ze gebruiken daarom wel dezelfde kwaliteitsproducten maar hanteren een simpele aanpak. Zo zijn de recepten digitaal in plaats van op papier, bevatten de gerechten weinig verschillende ingrediënten, is het verpakkingsmateriaal simpel en geeft Dinnerly geen geld uit aan dure marketingcampagnes. Dit alles zorgt ervoor dat ze de prijs redelijk laag kunnen houden.