De top 5 maaltijden uit de Veganbox.

Summary:

De Veganbox is een maaltijdbox die zich puur richt op Veganistische maaltijden. Wij waren erg benieuwd wat de best gekozen maaltijden in de Veganbox zijn en geven je dus graag een kijkje in de top 5 best gekozen maaltijden van de Veganbox.

De Veganbox

Vegan maaltijden zijn erg populair geworden. De Veganbox zag hierin zijn kans en is in 2019 begonnen met het verkopen van Vegan maaltijdboxen. Sinds toen zijn ze een gevestigde naam in de aanbieders van maaltijdboxen.  Deze maaltijdboxen zitten vol verassende gerechten en lekkernijen. Deze maaltijdbox is echt iets voor jou als je waarde hecht aan de volgende belangen die Veganbox nastreeft:

– Bewust met het dierenwelzijn

– Milieuvriendelijk 

– Gezondheid

– Houdt van unieke gerechten

De unieke gerechten uit maaltijdboxen van de afgelopen 3 jaar is waar deze blog over gaat. Door de gevarieerde maaltijden die in de maaltijdbox worden aangeboden, zijn er door de jaren heen een hoop toppers ontstaan. Daarom hebben we vandaag de top 5 gerechten uit de maaltijdboxen van de Veganbox.

Top 5 gerechten van de Veganbox

5. Thaise kokos – zoete aardappelsoep

4. Meet Jack rendang

3. Knapperige Tostada

2. Chili sin carne

1. Vegan kapsalon met zwarma

En dan hoor ik je denken… Kan ik deze maaltijden ook zelf proberen? Ja, dit kan zeker! Gelukkig zijn de maaltijden niet verloren gegaan in het archief. Omdat deze maaltijden zo goed beoordeeld zijn door klanten komen ze af en toe terug in de huidige maaltijdboxen van de Veganbox. Klik hier voor een kijkje op hun website en misschien vind jij deze top 5 of nieuwe Vegan maaltijden die bij jou passen.

Prijs van de Veganbox

De maaltijdbox is te bestellen voor 2 of 4 personen. Daarnaast heb je keuze hoeveel maaltijden je in de box wilt laten bezorgen. Benieuwd geworden naar een Veganbox? Klik hier om het te proberen!