Versh

Sinds maart 2020 is er een nieuwe maaltijdbox op de markt, genaamd Versh. Ontwikkelaar Bilder & de Clerq wilde met een nieuwe concept een maaltijdbox op de markt brengen met van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Iedere week biedt deze box (h)eerlijke recepten waarvan de helft met vlees, gevogelte of vis en de overige 3 vegetarisch. Deze maaltijdbox biedt de voordeligste prijs en de beste kwaliteit zonder poespas.

Praktische informatie over Versh

Wat zijn de kosten? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken!

Hoe werkt het?

In de maaltijdbox zitten alle ingrediënten om 6 heerlijke maaltijden mee klaar te maken. Alles wordt in de juiste hoeveelheden bij jou thuis bezorgd, zodat jij je bezoekje aan de supermarkt kunt overslaan. Het enige dat jij hoeft te doen is een datum prikken wanneer je de maaltijdbox wilt ontvangen. Als je de maaltijdbox eenmaal hebt ontvangen, zet je thuis eenvoudig een (h)eerlijke maaltijd op tafel.

Wat vind je in de Versh maaltijdboxen?

In de maaltijdboxen van Versh zitten de beste ingrediënten waarmee je snel heerlijke maaltijden op tafel zet. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk seizoensgebonden en lokaal en komen direct van de bron. De maaltijdboxen bevatten dan ook supervers(h)e groenten en fruit. Daarnaast bevat de box ook makkelijk te volgen receptkaarten waarmee jij in weinig stappen een heerlijk gerecht kookt.

Versh maaltijdboxen

De maaltijdboxen van Versh bestaan iedere week uit 6 verschillende recepten. Iedere week zijn er 3 opties voor vlees, vis of gevogelte en 3 vegetarische opties. Daarnaast bevat de box verschillende smaakmakers zoals gedroogde en verse kruiden. Je kan kiezen uit een maaltijdbox voor 2 of 4 personen.

Versh recepten

Iedere week is er keuze uit 6 heerlijke recepten. De recepten zijn duidelijk stap voor stap te volgen met behulp van de receptenkaart. Verder bevat ieder recept een ruime hoeveelheid groente en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De maaltijden zijn gemiddeld binnen 30 minuten te maken, zo zet jij super snel een verse maaltijd klaar!

Versh kosten

Je kiest bij Versh uit 2 verschillende maaltijdboxen, namelijk een maaltijdbox voor 2 personen of een box voor 4 personen. De kosten van de maaltijdboxen zijn als volgt:

3 gerechten4 gerechten
2 persoonsbox€38,50,-€45,00,-
4 persoonsbox€57,00,-€67,00-

Levering Versh

Wanneer je voor dinsdag 23:59 besteld wordt je Versh maaltijdbox op de eerstvolgende maandagavond bij je thuis afgeleverd. De leveringen vinden plaats tussen 17:00 en 22:00. In de middag ontvang je een mail met een tijdsindicatie, zodat je niet de hele avond zit te wachten. Ben je er toch niet? Dan worden de maaltijdbox afgeleverd op een alternatieve afgesproken locatie.

In je account kun je tot wel 6 weken vooruit plannen. Ook kun je boxen pauzeren. Ga je dus een weekje op vakantie? Geen probleem!

Versh opzeggen

Het abonnement is flexibel. Het is dan ook mogelijk om elke week te pauzeren. Wanneer je voor dinsdag 23:59 besteld, wordt de box de eerstvolgende maandag geleverd. De deadline voor pauzeren of opzeggen van je abonnement is de dinsdag (tot 23.59) voor de dag dat er wordt geleverd.

Je pauzeert of stopt de bezorgingen van de maaltijdbox gemakkelijk in je account.

Wil je deze maaltijdbox gelijken met andere boxen, klik dan hier!