Sinds maart 2020 is er een nieuwe goedkope maaltijdbox op de markt, genaamd Versh. Ontwikkelaar Bilder & de Clerq wilde met een nieuwe concept een voordelige maaltijdbox op de markt brengen. Op dit moment heeft Versh twee verschillende maaltijdboxen waar wekelijks 3 verschillende maaltijden in zitten. Bij Versh kunnen de maaltijdboxen zo goedkoop worden aangeboden, omdat ze de processen slim en efficiënt hebben ingericht. Zo zijn de menu’s seizoensgebonden, zijn de receptenkaarten niet van papier maar digitaal, zijn de maaltijden zo eenvoudig mogelijk en vragen zij klanten om een aantal producten thuis uit de voorraadkast te halen.

Praktische informatie over Versh

Wat zijn de kosten van de Versh? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er bij Versh uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Suggesties of opmerkingen? Stuur ons een mail naar info@maaltijdbox.nl.

Hoe werkt het?

In de Versh maaltijdbox zitten alle ingrediënten om 3 maaltijden mee klaar te maken. Versh bezorgd alles in de juiste porties bij jou thuis, zodat jij je bezoekje aan de supermarkt kunt overslaan. Het enige dat jij hoeft te doen is een datum prikken wanneer je de Versh maaltijdbox wilt ontvangen. Als je de maaltijdbox van Versh eenmaal hebt ontvangen, zet je thuis eenvoudige en lekkere vershe maaltijden op tafel.

Wat vind je in de maaltijdboxen van Versh?

In de maaltijdboxen van Versh zitten de ingrediënten waarmee je 3 vershe maaltijden kunt maken. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk geportioneerd, zodat je niks hoeft weg te gooien. Je kookt met de maaltijdboxen van Versh dus niet alleen versh.. maar ook duurzaam. Bovendien bevatten de maaltijdboxen van Versh minder verpakkingsmateriaal en weinig plastic. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk seizoensgebonden en lokaal. De ingrediënten komen dan ook direct van de bron. De maaltijdboxen van Versh bevatten dan ook supervershe groenten en fruit.

Anders dan bij andere maaltijdboxen ontvang je de receptenkaarten digitaal in plaats van op papier. Wel zo zuinig!

Versh maaltijdboxen

 De maaltijdboxen van Versh bestaan iedere week uit 3 verschillende recepten. Je kiest uit een maaltijdbox voor 2 of 4 personen. Je kunt dus niet kiezen uit verschillende recepten, maar krijg altijd de 3 recepten van die week thuisbezorgd. Je kunt de recepten van Versh voor de komende 3 weken vooruit zien.

Versh recepten

De recepten in de maaltijdbox van Versh zijn ook echt versh. Op de receptenkaarten die zijn bijgevoegd in de maaltijdbox staat vermeld welke vershe ingrediënten nodig zijn voor het recept, welke ingrediënten je zelf moet toevoegen, zoals olie en zout, welk keukengerei gewenst is voor de bereiding van het recept, en hoelang de bereidingstijd is.

Versh kosten

Je kiest bij Versh uit 2 verschillende maaltijdboxen, namelijk een maaltijdbox voor 2 personen of een gezinsbox voor 4 personen. De kosten van de maaltijdboxen zijn als volgt:


3 gerechten 4 gerechten
2 persoonsbox
€35,8540,95
4 persoonsbox 
€54,-63,-

Levering Versh

Wanneer je voor dinsdag 23:59 besteld wordt je Versh maaltijdbox op de eerstvolgende maandagavond bij je thuis afgeleverd. De leveringen vinden plaats tussen 17:00 en 22:00. In de middag ontvang je een mail met een tijdsindicatie, zodat je niet de hele avond zit te wachten. Ben je er toch niet? Dan worden de Versh maaltijdboxen bij de buren bezorgd of bijvoorbeeld in de tuin achtergelaten.

In je Versh account kun je tot wel 6 weken vooruit plannen. Ook kun je boxen pauzeren. Ga je dus een weekje op vakantie? Geen probleem!

Leveranciers Versh

De maaltijdboxen van Versh zijn zoals de naam al doet vermoeden, echt versh. Om de maaltijdboxen samen te stellen werkt Versh samen met lokale producenten. Zo maakt Versh gebruik van seizoensgebonden producten die dicht bij de bron worden besteld. Dit is ook de reden dat de maaltijdboxen van Versh zo goedkoop kunnen worden aangeboden. De ingrediënten in de maaltijdboxen van Versh hebben dezelfde kwaliteit als iedere andere maaltijdbox, maar worden door een efficiëntere kostenaanpak goedkoper.

Versh opzeggen

Het abonnement van Versh is flexibel. Het is dan ook mogelijk om elke week te pauzeren. Wanneer je voor dinsdag 23:59 besteld, wordt de Versh box de eerstvolgende maandag geleverd. De deadline voor pauzeren of opzeggen van je abonnement op de maaltijdboxen van Versh zijn de dinsdag voor de leverdag, voor 23:59.

Je pauzeert of stopt de bezorgingen van de Versh maaltijdboxen gemakkelijk in jouw Versh account.