5 voordelen van een foodbox in huis!

Summary:

Foodboxen kunnen je veel stress afnemen. Lees hier 5 van de grootste voordelen van een foodbox en vergelijk welke box het beste bij jou past!

Foodboxen lijken vaak duur, maar zijn ze dat ook echt? De boodschappen worden steeds duurder terwijl de prijzen van een foodbox maar matig stijgen. Dit maakt dat er nog meer voordelen zitten aan het gebruik maken van een box. In deze blog gaan we je daar alles over vertellen.

Makkelijk te gebruiken

Naast dat een foodbox uiteraard geld kost, levert je het ook veel op! Foodboxen zijn heel makkelijk te gebruiken voor iedereen. Doordat de bereidingswijze mee wordt gestuurd, is het helemaal niet nodig dat je al een keukenprins of prinses bent. Op de receptkaarten staat duidelijk aangegeven wat je nodig hebt en de hoeveelheid die je gebruikt van ieder ingrediënt. Door stapsgewijs de bereiding te volgen zal iedere maaltijd weer een feestje aan de eettafel zijn!

Stressvrij avondeten met een foodbox

Naast dat de boxen toegankelijk zijn, is het supermakkelijk te bestellen. Door gebruik te maken van de website of app van jouw favoriete foodbox kan je snel bestellen waar en wanneer je wilt. Je hoeft hierdoor na een lange werkdag niet nog na te denken over wat je gaat eten en snel naar de supermarkt te gaan. Afhankelijk van welke box kan je zelfs een aantal weken vooruitplannen. Zo hoef je nooit meer op de avond zelf na te denken over het avondeten.

Altijd een box die bij jou past

Het is natuurlijk belangrijk dat je een foodbox besteld die past bij jou en je gezin. Daarom is het belangrijk dat je van tevoren goed inleest welke foodbox aan jou behoefte voldoet. Vergelijk hier alle grote aanbieders van Nederland om te kijken welke het beste bij jou past!

Beter voor het milieu en voor jezelf

Doordat de boxen alleen de ingrediënten leveren die jij nodig hebt en vaak zijn afgemeten zorg je voor minder voedselverspilling. Door minder te verspillen draag jij je steentje bij aan een betere wereld. Je zorgt met een foodbox niet alleen goed voor de wereld maar ook voor jezelf. Door een box eet jij gevarieerd, meer groenten en verse producten.   

Hoe helpt een box jou met besparen

Iedereen kent het wel, na een lange dag werken loop je door de winkel met honger en pak je toch meer dan nodig. Door gebruik te maken van een foodbox koop je alleen de producten die je moet hebben. Daarnaast kom je ook niet in de verleiding een ongezonde en dure maaltijd te bestellen, doordat de foodboxen klaar staan als jij thuiskomt.

Nieuwjaarskortingen

Door gebruik te maken van mooie kortingen op verschillende foodboxen in het nieuwe jaar kan je nog meer besparen. Bij Marley Spoon en de Familiebox krijg je nu wel 40% korting. Dit is dus jouw moment om een foodbox te proberen en zelf de voordelen te ervaren.    

Tips

Naast de bovengenoemde voordelen kan je ook slim omgaan met een maaltijdbox. Dit kan bijvoorbeeld door maaltijden in te vriezer als overhoudt. Vooral voor kleine huishoudens kan dit handig zijn. Daarnaast kan je de ingrediënten opnieuw gebruiken voor een ander gerecht als je bijvoorbeeld maar de helft van een komkommer gebruikt. Zo heb je helemaal geen verspilling en haal je het maximale uit jouw box! Bekijk de beste kortingen op onze site en kies voor de box die bij jou past!