Blog

Wij zijn er van overtuigd dat maaltijdboxen een positieve toevoeging kunnen zijn aan elke keuken.  Hier lees je het laatste nieuws en de leukste en handigste weetjes over alles in de maaltijdboxenwereld. 

Feb 18, 2022

Paasbox

De vogeltjes beginnen weer de fluiten, het zonnetje komt in zicht en de bloemetjes beginnen alweer langzaam te bloeien! Dat betekent niet alleen dat het voorjaar langzaam in zicht komt, maar ook dat we alweer langzaam richting Pasen gaan.

Feb 04, 2022

Kant-en-klaarmaaltijden

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken: een voorverpakte maaltijd variërend van salade tot aan stoommaaltijd en van vis en vlees tot aan vega en vegan! Met een kant-en-klaarmaaltijd kun je alle kanten op!

Jan 12, 2022

Wat is koolhydraatarm eten?

Koolhydraatarm eten of een koolhydraatarm dieet wordt tegenwoordig steeds populairder en je hoort het steeds vaker.

Jan 02, 2022

Maaltijdboxen die zorgen voor voldoende gemak

Je hoeft het jezelf niet altijd moeilijk te maken om gezonde en gevarieerde gerechten te bereiden! Om de lekkerste gerechten op tafel te zetten, hoef je tegenwoordig de deur niet eens meer uit.

Dec 15, 2021

Geschiedenis van de maaltijdboxen

De maaltijdboxen zijn een relatief nieuw fenomeen in e-commerce land en worden medemogelijk gemaakt door een toenemende welvaart, efficiënte last-mile, een gigantische groei in e-commerce en de behoefte aan gemak.

Nov 18, 2021

Veelgestelde vragen en antwoorden over maaltijdboxen

Nov 18, 2021

Wat zit er dit jaar in de kerstbox van Familiebox

Oct 20, 2021

Kook voor het hele gezin met een kindvriendelijke maaltijdbox

Oct 20, 2021

Geniet van de kerst met een speciale kerstbox

Sep 06, 2021

Vergelijk de verschillende vegetarische maaltijdbox aanbieders

Aug 26, 2021

Altijd vers fruit in huis met een abonnement op een fruitbox

Aug 26, 2021

Vaker veganistisch eten met een vegan maaltijdbox

Aug 18, 2021

Wat is de goedkoopste maaltijdbox van Nederland?

Benieuwd wat de goedkoopste maaltijdbox van Nederland is? We hebben het voor je uitgezocht en de verschillende aanbieders op een rijtje gezet!

Aug 10, 2021

De maaltijdbox van Dinnerly

De maaltijdbox van Dinnerly richt zich op de prijsbewuste consument. De maaltijdbox dan Dinnerly probeert voor de laagste prijs de lekkerste gerechten bij je thuis te bezorgen. Benieuwd wat Dinnerly nog meer te bieden heeft? Je leest het hier.

Aug 05, 2021

Speciale maaltijdboxen

Naast de standaard maaltijdboxen waarbij je wekelijks recepten krijgt thuisgestuurd, zijn er ook speciale maaltijdboxen die inspelen op specifieke thema’s zoals Pasen, Pinksteren en de kerst. Ook zijn er boxen die gericht zijn op een bepaalde levensstijl of eetgewoonte. Op deze pagina vind je meer informatie over de speciale boxen die beschikbaar zijn bij de verschillende aanbieders.

Aug 04, 2021

Wat zijn de beste maaltijdboxen van Nederland?

Benieuwd wat de beste maaltijdboxen van Nederland zijn? We hebben het voor je uitgezocht en zijn tot een top 5 gekomen!