Altijd vers fruit in huis met een abonnement op een fruitbox

De maaltijdbox is inmiddels een bekend fenomeen in Nederland. Maaltijdbox aanbieders bieden naast hun maaltijdbox ook steeds vaker een fruitbox aan. Een fruitbox is een box met verschillende soorten fruit voor het hele gezin. Deze kun je toevoegen aan je reguliere maaltijdbox en thuis laten bezorgen. Naast de fruitboxen van maaltijdbox aanbieders wordt ook de individuele fruitbox steeds populairder. Benieuwd welke dat zijn? Je leest het hier. 

De fruitboxen van maaltijdbox aanbieders

We beginnen met de fruitboxen die de verschillende maaltijdbox aanbieders aanbieden als toevoeging op hun reguliere foodbox. Voorwaarde bij de maaltijdbox aanbieders is dat je alleen een fruitbox kunt laten bezorgen als je ook een maaltijdbox afneemt. Het is voor aanbieders simpelweg niet rendabel om alleen fruitboxen te versturen. 

De fruitbox van Marley Spoon

Bestel jij wekelijks een maaltijdbox van Marley Spoon, dan kun je ook wekelijks vers fruit bij je bestelling laten leveren. Zo heb je altijd vers fruit in huis. De fruitbox van Marley Spoon kun je voor slechts €13,90 aan je box toevoegen. Je krijgt dan 3,5 kilo aan fruit, waarbij je een mix krijgt van seizoens- en exotisch fruit. Het fruit kan o.a. verwerkt worden in een smoothie of gewoon worden gegeten als ontbijt of tussendoortje. Het fruit dat wordt verwerkt in de fruitboxen van Marley Spoon komt grotendeels uit Nederland en West-Europa. Zo kunnen zij samenwerken met lokale producenten en de uitstoot van brandstoffen tot een minimum beperken. 

De groente & fruitbox van Ekomenu

Bij Ekomenu hebben ze de fruitbox uitgebreid door ook verse groenten toe te voegen. Met de groente & fruitbox van Ekomenu haal je in één klap verse groenten en fruit van het seizoen in huis. Net als de ingrediënten van de maaltijdboxen, zijn de groente en het fruit in de groente & fruitbox ook biologisch. De inhoud is goed voor drie dagen. De producten komen direct van het land van de boeren waar Ekomenu een samenwerking mee heeft. Je kunt bij Ekomenu kiezen uit een groente & fruitbox voor 2, 3 of 4 personen. 

De fruittas van de Familiebox

Bij de Familiebox kun je geen fruitbox toevoegen aan je bestelling, maar een fruittas. De fruittas bevat circa 4 kilo aan fruit. De fruittas van de Familiebox is nooit saai. Elke week bestaat de fruittas uit een andere selectie aan fruit. Dit hangt af van de beschikbaarheid en van het seizoen. Voor €10,- voeg je de fruittas van de Familiebox toe aan je bestelling. 

Een abonnement op een fruitbox 

Naast de fruitboxen van de verschillende maaltijdbox aanbieders kun je tegenwoordig ook een abonnement nemen op vers fruit. Met een abonnement heb je elke week opnieuw vers fruit in huis. 

Fruit.nl

Een van de bekenste fruitboxen is Fruit.nl Met de fruitbox van Fruit.nl sluit je een abonnement af op het wekelijks ontvangen van vers fruit. De fruitbox van Fruit.nl is verkrijgbaar in een variant met 20 porties, tot een variant met 65 porties fruit. Met een portie fruit wordt één stuk fruit, of 100 gram fruit (bijvoorbeeld druiven) bedoeld. De inhoud van de fruitbox verschilt per week. Elke week zitten er minimaal 7 verschillende soorten fruit in de box, van een appel tot aan exotisch fruit. 

Het abonnement van de fruitbox van Fruit.nl werkt heel simpel. Het werkt net als veel maaltijdbox aanbieder middels een flexibel abonnement. Wil je de fruitbox een paar weken niet ontvangen, bijvoorbeeld omdat je op vakantie bent, dan is dat geen probleem. Het abonnement is wekelijks opzegbaar, dus je kunt opzeggen wanneer jij wilt. Wanneer je de box besteld kun je aangeven hoe vaak je de box met fruit wilt ontvangen. Je kunt kiezen voor wekelijks, 2-wekelijks, 4-wekelijks of eenmalig. Je koopt de box met fruit van Fruit.nl vanaf €15,95 voor 1 tot 3 personen. Heb je een groot huishouden, dan kun je ook een variant van €34,95 kiezen, deze is geschikt voor 3 tot 6 personen. 

Het Fruithuis

Het Fruithuis is ook een abonnement op fruitboxen. Het assortiment bij Fruithuis is breed. Zo zijn er pakketten voor thuis, voor mee naar school, voor naar het werk en speciale seizoenspakketten. Een abonnement op Fruithuis is niet alleen voor huishoudens, ook aan de zakelijke klant wordt gedacht. Met het Fruithuis Kantinepakket ontvang je op het werk fruit voor alle medewerkers. De box met fruit van Fruithuis ontvang je wanneer jij wilt. Je kunt kiezen dat je elke week, 2 keer per maand of 1 keer per maand een fruitpakket thuis ontvangt. De pakketten worden van dinsdag tot en met zaterdag gratis bezorgt. De levering is supersnel, besteld je voor 15:00, dan heb je de fruitbox de volgende dag al in huis. 

Fruit op het werk

Naast een abonnement op een fruitbox voor thuis, zijn er ook steeds meer aanbieders die een box met fruit aanbieden voor op het werk. 

Fruitkist

Bij Fruitkist streven ze naar vers fruit als gezonde snack op de werkvloer. Het werkfruit wordt bezorgd bij bedrijven door heel Nederland. Het fruit wordt iedere maandag en/of woensdag vers op het werk bezorgd. De bezorging gaat van de lokale teler direct door naar het werk. Zonder dat het uren in een transportauto ligt en onnodig lang onderweg is. Dat bespaard tijd en brandstof. Goed voor het milieu dus. Het assortiment bestaat uit fruit als appel, sinaasappel, banaan, peren, druiven etc. Je besteld de fruitkist al vanaf €19,- voor 30 stuks fruit. 

Fruit Op Je Werk

Fruit Op Je Werk ontzorgt kleine en grote bedrijven in Nederland door medewerkers blij te maken met lekkere, gezonde snacks. De inhoud van de fruitboxen varieert van week tot week. In de box vind je uiteenlopende fruitsoorten en vruchten, zoals seizoensgebonden fruit, tropisch fruit en minder bekend fruit. Bij Fruit Op Je Werk is de service erg persoonlijk. Zo krijg je eerst een voorstel op maat op basis van de omvang en kenmerken van de organisatie. Na akkoord wordt bepaald hoe het fruit het best kan worden geplaatst. Bijvoorbeeld in de fruitboxen of in RVS schalen. De medewerkers bezorgen de fruitboxen gratis op de gewenste locatie. 

Altijd vers fruit in huis en op het werk dankzij het fruitabonnement

De kans is groot dat er de komende jaren nog veel meer fruitbox aanbieders zullen opkomen. Met een abonnement op een fruitbox weet je in elk geval zeker dat je iedere week genoeg fruit in huis of kantoor hebt!