De beste Paasbrunchen van 2023!

Summary:

Al aan het voorbereiden op een lekkere Paasmaaltijd? Bekijk de Paasbrunches van de maaltijdboxen en bestel de Paasbrunch die bij jou past!

Tijdens het Paasfeest gaan we als Nederlanders verassend genoeg steeds meer uitpakken, zo doen we met de hele familie aan een lekkere Paasbrunch, of wordt er een heerlijk Paasontbijt geregeld. Dit vinden wij als voedselliefhebbers natuurlijk erg leuk en interessant. Namelijk ook verschillende maaltijdboxen komen met hun eigen Paasbrunch of Paasbox. Hierdoor kan jij genieten van een heerlijk verzorgde Paasbrunch, zonder te veel moeite!

Alle paasboxen van 2023

De eerste Paasboxen van 2023 zijn al te bestellen. Begin je daarom nu al te oriënteren op welke Paasbrunch jou het lekkerst lijkt. We laten je graag alvast wat Paasboxen zien om helemaal in de stemming te komen!

De familiebox

Familiebox: De Familiebox is er vroeg bij dit jaar, de Paasbox bestaat uit 4 luxe brunchrecepten, een Paasstol en beleg. Het is een toegankelijke box met lekkere recepten voor jong en oud, daar staat de Familiebox om bekend. Je ontvangt een handig stap-voor-stap receptenboekje, zo kan je alle recepten gemakkelijk bereiden! Meer informatie over de Familiebox Paasbox vind je hier!

Veganbox

Veganbox: Ook de Veganbox heeft al een heerlijk diervriendelijke Paasbrunch klaargezet om te bestellen. In de box zitten heerlijke brunchrecepten waarmee je gemakkelijk een lekkere Paasbrunch klaarzet voor het hele gezin! Alle recepten zijn volledig vegan en zien er naar onze mening verrukkelijk uit! Meer informatie over de diervriendelijke Paasbrunch van de Veganbox vind je hier!

Overige boxen

In de loop van de weken kunnen we ook de andere maaltijdbox aanbieders hun Paas special verwachten. Boxen zoals HelloFresh, Marley Spoon, De Krat en Ekomenu zullen allemaal op hen eigen manier jou een handje willen helpen met het bereiden van een leuke maaltijd tijdens Pasen. Wil je graag alle boxen vergelijken om te kijken welke het beste bij jou situatie zal passen, klik dan hier!

Leuke Paas recepten

Uit ervaring kunnen we zeggen dat er veel leuke Paas recepten in de boxen zullen zitten. Denk hierbij aan warme en koude lekkernijen gecreëerd in de Paassferen. Denk hierbij aan leuke paasvormpjes, recepten met (paas)eieren. Laat jezelf en het gezin dus lekker verwennen met een van de Paasboxen van dit jaar

Leveringen

De leveringen van de Paasboxen zullen voor of tijdens het weekend van Pasen zijn, dit is goed gepland zodat de producten nog heerlijk vers zijn wanneer jij ze wilt gebruiken. Ook heb je nog genoeg tijd om voorbereidingen te treffen en de brunch tip en top op tafel te serveren als het moment daar is!

Wil je graag alle maaltijdboxen met elkaar vergelijken, klik dan hier!