Dinnerly

Dinnerly is een relatief nieuwe maatlijdbox. Als zusje van Marley Spoon is het doel om de simpel en laag van prijs te blijven. Zo hebben ze gemiddeld gezien een van de laagste prijzen die al begint vanaf €3,75 per persoon. Het grootste geheim achter hun altijd lage prijs zit hem in de simpliciteit van de box. De gerechten zijn rechttoe rechtaan en in 5 simpele stappen te koken. Dinnerly maakt koken makkelijk, snel én betaalbaar.

Praktische informatie over Dinnerly

Wat zijn de kosten van een maaltijdbox? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken!

Hoe werkt Dinnerly?

Dinnerly biedt elke week 30 verschillende recepten die makkelijk zijn te bereiden. Het menu bestaat uit verschillende categorieën waaronder: vegetarisch, vlees- en vis, snel en simpel, kindvriendelijk of gezond. Ieder gerecht bevat slechts 6 ingrediënten, is binnen 5 gemakkelijke stappen te bereiden en staat in gemiddeld 30 minuten op tafel. Iedere week kies je het aantal maaltijden die jij in de maaltijdbox wenst te ontvangen. Je bent vrij om dit te wijzigen wanneer het niet uitkomt. Even niet thuis? Dan sla je makkelijk een bestelling over of wijzig je het bezorgadres.

Wat vind je in de maaltijdboxen van Dinnerly?

De maaltijdboxen bevatten ieder slechts 6 ingrediënten die samen een complete maaltijd vormen. Deze heerlijke makkelijke gerechten laten zien dat je niet veel producten nodig hebt om toch een heerlijk en volledig gerecht op tafel te zetten. Naast de ingrediënten zijn er geen receptkaarten toegevoegd aan de boxen, deze zijn online te bekijken. Dit is onder ander om de kosten zo goedkoper te houden voor de klant.

Duurzaamheid en Dinnerly

Buiten het feit dat deze maaltijdbox goed voor de portemonnee is, schenken ze veel aandacht aan het verduurzamen van hun product. Zo veel mogelijk ingrediënten uit de box worden ingekocht bij biologische en duurzame leveranciers. De koelelementen zijn recyclebaar en bevatten geen schadelijke stoffen voor het milieu. De box waarin de gerechten zitten is gemaakt van 100% gerecycled karton. De boodschap die Dinnerly dan ook meegeeft aan hun klanten is om de gerecyclede producten te blijven recyclen.

Dinnerly maaltijdboxen

Dinnerly biedt maaltijdboxen aan in 5 verschillende categorieën, namelijk: vegetarisch, vlees- en vis, snel en simpel, kindvriendelijk en gezond. Je kiest wekelijks uit nieuwe recepten, zo kook je alleen wat jij lekker vind. Kies uit 30 verschillende recepten. Je kunt de keuze maken uit 2 personen of 4 personen en 3, 4 of 5 maaltijden per week. Bij beide boxen kies je iedere week het aantal maaltijden en uit de ruime en gevarieerde keuze van gerechten.

Recepten van Dinnerly

De gerechten van Dinnerly zijn voor iedereen die van koken houdt, maar daar niet teveel voor wilt betalen. De recepten schitteren door hun eenvoud waardoor de prijzen ook laag blijven. In slechts 5 stappen en een korte bereidingstijd staan de gerechten al op tafel! Ook bieden ze iedere week een enorme keuze aan variatie binnen het menu.

Dinnerly kosten

Dinnerly biedt 2 verschillende maaltijdboxen aan (voor 2 of 4 personen). Je kiest daarbij uit 3, 4 of 5 maaltijden per week. De kosten voor de maaltijdboxen van Dinnerly zijn als volgt:

3 gerechten4 gerechten5 gerechten
2 personen€35,85€40,95€46,95
4 personen€54,15€63,99€71,95

Levermomenten van Dinnerly

De levermomenten bij Dinnerly zijn dinsdag en woensdag tussen 07:00 en 17:00. De box word bij jou thuis gebracht, of op een ander aangegeven adres.

Dinnerly stopzetten

Bij Dinnerly willen ze je voorzien van gemak. Hier hoort bij dat je een flexibel abonnement hebt. Je kan zelf kiezen wanneer jij een box thuis wilt ontvangen. Wanneer je de box voor het eerst besteld zal de levering standaard aan staan voor iedere week. Je kan zelf kiezen welke weken je de box over wilt slaan. Ook kan je makkelijk je abonnement opzeggen wanneer jij dit wilt door de instellingen online of via de telefoon in je account.

Wil je alle maaltijdboxen vergelijken, klik dan hier.