Dinnerly is een relatief nieuwe maatlijdbox. Als zusje van Marley Spoon is het doel van Dinnerly om simpel en laag van prijs te zijn. Zo hebben ze een vrij laag geprijsde maaltijdbox die al begint bij 35,85 voor een 2 personen box met 3 maaltijden. Het geheim achter het goedkoop houden van de Dinnerly maaltijdbox is vooral simpel blijven. Zo word veel online gedaan waardoor er ook minder kosten ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bereidingswijze die je normaal in de box erbij krijgt, bij Dinnerly krijg je deze dus online opgestuurd. 

Praktische informatie over Dinnerly

Wat zijn de kosten van een Dinnerly? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er bij Dinnerly uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Suggesties of opmerkingen? Stuur ons een mail naar info@maaltijdbox.nl .

Hoe werkt het

Dinnerly biedt wekelijks 6 creatieve recepten die makkelijk zijn te bereiden. Benieuwd naar de 6 recepten van deze week? Kijk dan eens naar het weekmenu. De maaltijdboxen van Dinnerly bestaan uit 5 categorieën waar voor ieder wat lekkers bij zit: vegetarisch, vlees- en vis, snel en simpel, kindvriendelijk of gezond. De keuze is aan jou. In vijf simpele stappen zet je een lekkere en voedzame maaltijd op tafel, met een kooktijd van 20-40 minuten. Per week kies je het aantal maaltijden die jij in de maaltijdbox van Dinnerly wenst te ontvangen. Per week ben je vrij om dit te wijzigen. Even niet thuis? Dan sla je makkelijk een bestelling over of wijzig je het bezorgadres.

Wat vind je in de maaltijdbox van Dinnerly

De maaltijdboxen van Dinnerly bestaan uit afgemeten hoeveelheden voor het bereiden van lekkere, gezonde en snelle maaltijden. Hierdoor kan je duurzaam koken en belandt niks in de prullenbak. In de box vind je dan ook alleen de gerechten. De bereidingswijze krijg je online toegestuurd. Hierdoor heeft de maaltijdbox een lagere prijs en blijven de gerechten even lekker als in andere boxen. Met de maaltijdbox van Dinnerly word koken dus leuk, goedkoop en makkelijk.

Duurzaamheid en Dinnerly

Buiten dat de maaltijdbox van Dinnerly goed voor de portemonnee is, schenken ze veel aandacht om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Zo veel mogelijk ingrediënten uit de box komen van een biologische achtergrond en worden ingekocht bij biologische en duurzame leveranciers. De koelelementen bestaan uit geen giftige stoffen en zijn opnieuw te gebruiken. Het plastic omhulsel is dan ook 100% recyclebaar en kan indien je het zelf niet wilt gebruiken bij het plastic afval. De box waarin de gerechten zitten is van 100% gerecycled papier. De booschap die Dinnerly dan ook meegeeft is om de gerecyclede producten nogmaals te recyclen.

Dinnerly maaltijdboxen

Dinnerly biedt maaltijdboxen aan in 5 verschillende categorieën, namelijk: vegetarisch, vlees- en vis, snel en simpel, kindvriendelijk en gezond. Je kiest wekelijks uit nieuwe recepten, zo kook je alleen wat jij lekker vind. Kies uit 12 verschillende recepten. Je kunt de keuze maken uit 2 personen en 3, 4, 5 of 6 maaltijden per week, of uit 4 personen en uit 3, 4 of 5 maaltijden per week. Bij beide boxen kies je zelf de hoeveelheid maaltijden en kies je wekelijks uit verschillende vlees-, vis-, vegetarische en kindvriendelijke recepten.


Dinnerly kosten

Dinnerly biedt 2 verschillende maaltijdboxen aan. Je kiest daarbij uit 3, 4 , 5 of 6 maaltijden per week. De kosten voor de maaltijdboxen van Dinnerly zijn als volgt:


3 gerechten4 gerechten5 gerechten6 gerechten
2 personen35,8540,9546,9552,95
4 personen54,1563,9971,95niet mogelijk

Dinnerly recepten

De recepten van Dinnerly zijn voor iedereen die van koken houdt, maar niet voor veel betalen. Het idee is om de recepten simpel te houden zodat de kosten niet hoog zijn. Wel is het iedere week een variërend menu die gezinsvriendelijk is. Je ontvangt genoeg groente binnen en houdt de kinderen tevreden met lekkere en herkenbare producten.

Dinnerly stopzetten

Bij Dinnerly willen ze je voorzien van gemak. Hier hoort bij dat je een flexibel abonnement hebt. Je kan zelf kiezen wanneer jij een box thuis wilt ontvangen. Wanneer je de box voor het eerst besteld zal de levering standaard aan staan voor iedere week. Je kan zelf kiezen welke weken je de box over wilt slaan. Ook kan je makkelijk je abonnement opzeggen wanneer jij dit wilt door de instellingen in je account aan te passen of telefonisch.

Wil je alle maaltijdboxen vergelijken, klik dan hier.