Ekomenu

Ekomenu draagt als enige maaltijdbox het officiële Eko-winkelkeurmerk. De 100% biologische ingrediënten komen rechtstreeks van de boer naar je het bord en bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen. Daarnaast bieden ze de meest persoonlijke maaltijdbox waarbij je kan kiezen uit maar liefst 14 leefstijlen met ruim 25 recepten. Hiermee zorgen ze niet alleen voor jouw wensen en gezondheid, maar is het ook duurzaam voor het milieu. De eerste maaltijdbox is te bestellen vanaf €25,48.

Praktische informatie over Ekomenu

Wat zijn de kosten van de box? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken!

Hoe werkt Ekomenu?

Ekomenu biedt een volledig gepersonaliseerde en heerlijke maaltijdbox vol biologische producten. Wil je voor de hele week avond-, lunch – of ontbijtgerechten toevoegen? Deze recepten worden bedacht door gepassioneerde receptontwikkelaars en koks die iedere week de lekkerste recepten voor jou op het menu willen zetten. Binnen 5 gemakkelijke stappen bestel je een menu met vegetarische, vlees- en vis, snelle en simpele, kindvriendelijke en gezonde maaltijden. De recepten zijn makkelijk en vaak binnen 20-40 minuten te bereiden. Mocht de box een week niet uitkomen, geen probleem! Met het flexibele lidmaatschap kan je gemakkelijk een week pauzeren. Hiermee kan je ook zonder moeite de box helemaal uit zetten mocht deze toch niet helemaal bij je passen.

Wat vind je in de Ekomenu maaltijdboxen?

De producten van Ekomenu zijn 100% biologisch en komen rechtstreeks van de eigen boeren en kwekers, zonder kunstmatige toevoegingen en e-nummers. De recepten zijn gecreëerd door hun eigen chefs in combinatie met het diëtistenteam. Zo garandeert Ekomenu gerechten met de meeste groenten, tot in de puntjes samengesteld en gecontroleerd op voedingswaarden en ultieme smaak. Per gerecht wordt je geïnformeerd over de allergenen, calorieën, nutriscore, CO2 en nog meer. Jij kan jouw Ekomenu maaltijdbox hiermee volledig personaliseren.

Ekomenu en duurzaamheid

Wanneer je bewuster en duurzamer wilt gaan eten biedt Ekomenu de directe oplossing. Naast het officiële Eko-winkelkeurmerk wat een 100% biologische garantie van hun producten biedt onderscheiden ze zich door hun inzicht in jouw foodprint. Wat je eet heeft een grote impact op je eigen gezondheid, maar ook op de gezondheid van onze planeet. Daarom vind je in je account jouw persoonlijke Groente, Vitaliteit, CO2eq en Water foodprint. Ekomenu helpt je zo om gemakkelijk future-proof te eten. Zodat jij en jouw gezin alleen maar hoeven te genieten!

.

Ekomenu maaltijdboxen

Ekomenu biedt een menu aan wat bestaat uit 14 verschillende categorieën van eetwensen. Daarnaast kan je de gerechten ook selecteren op basis van een allergenenwijzer. Je kiest wekelijks uit 30 nieuwe en verschillende recepten, zo kook je gevarieerd en alleen wat jij lekker vind. Je kunt de keuze maken uit porties voor 1, 2, 3 of 4 personen en 3 of 4 maaltijden per week. Bij alle boxen selecteer je zelf het aantal maaltijden en kies je wekelijks uit verschillende vlees-, vis-, vegetarische of vegan recepten.

.

Recepten van Ekomenu

Wekelijks biedt Ekomenu een divers menu aan met meer dan 30 recepten. Deze recepten bestaan zoals eerder genoemd uit 5 categorieën, namelijk: vegetarisch, vlees- en vis, snel en simpel, kindvriendelijk en gezond. Iedere week stel je weer je eigen menu samen naar jouw persoonlijke behoeftes. Mocht je niet zo ervaren in de keuken zijn dan kan je kiezen voor de gangbare makkelijke recepten. Of wil je graag iets meer uitdaging? Ga dan voor de uitgebreidere recepten van het menu. De recepten zijn duidelijk en eenvoudig te volgen via de online of papieren receptkaarten.

Levermomenten van Ekomenu

De levermomenten zijn op maandag, donderdag, vrijdag of zondag tussen 13:00 – 17:00 of 17:00 – 21:00.

Ekomenu stopzetten

Bij Ekomenu willen ze je voorzien van gemak. Hier hoort bij dat je een flexibel abonnement hebt. Je kan zelf kiezen wanneer jij een box thuis wilt ontvangen. Wanneer je de box voor het eerst besteld zal de levering standaard aan staan voor iedere week. Je kan zelf kiezen welke weken je de box over wilt slaan. Ook kan je makkelijk je abonnement opzeggen wanneer jij dit wilt door de instellingen in je account online of telefonisch aan te passen.

Wil je alle maaltijdboxen vergelijken, klik dan hier.