De maaltijdboxen van Ekomenu onderscheiden zich van de andere aanbieders, de foodboxen van Ekomenu zijn namelijk 100% biologisch. Hiermee zorgt Ekomenu niet alleen voor jou gezondheid, maar is het ook duurzaam voor het milieu. De producten van Ekomenu zijn rechtstreeks van de boer naar je het bord en bevat geen onnatuurlijke toevoegingen. De eerste maaltijdbox is te bestellen vanaf 25.48. Het team van dietisten en receptontwikkelaars zorgt ervoor dat je kan kiezen uit 25+ recepten.  

Praktische informatie over Ekomenu

Wat zijn de kosten van een Ekomenu? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er bij Ekomenu uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Suggesties of opmerkingen? Stuur ons een mail naar info@maaltijdbox.n

Hoe werkt het

Ekomenu biedt wekelijks 25+ creatieve recepten die makkelijk zijn te bereiden. Benieuwd naar de 25+ recepten van deze week? Kijk dan eens naar het weekmenu. De maaltijdboxen van Ekomenu bestaan uit 5 categorieën waar voor ieder wat lekkers bij zit: vegetarisch, vlees- en vis, snel en simpel, kindvriendelijk of gezond. Ook bieden ze verschillende diëten om naar iedereens wens te voldoen. De keuze is aan jou. In vijf simpele stappen zet je een lekkere en voedzame maaltijd op tafel, met een kooktijd van 20-40 minuten. Per week kies je het aantal maaltijden die jij in de maaltijdbox van Ekomenu wenst te ontvangen. Per week ben je vrij om dit te wijzigen. Even niet thuis? Dan sla je makkelijk een bestelling over of wijzig je het bezorgadres.

Wat vind je in de maaltijdbox van Ekomenu

In de box van Ekomenu zal je 100% biologische producten vinden van lokale boeren en kwekers. Grotendeels van de ingrediënten van je gerechten zijn op maat gemaakt voor jou maaltijd. Dit betekend dat je meer pasta zult ontvangen wanneer je een box voor 4 personen besteld, dan bijvoorbeeld bij een box van 2 personen. 

Duurzaamheid en Ekomenu

Wanneer je aan duurzaam eten denkt, wilt Ekomenu dat zij als eerst naar voren komen. Zo onderscheidt Ekomenu zich en leveren ze als een van de weinige aanbieders een 100% biologische maaltijdbox. Naast dat ze 100% biologisch zijn hechten ze veel waarde aan de co2 uitstoot en watergebruik bij maaltijden. Dit alles maakt Ekomenu zeker een van de meest duurzame aanbieders die er zijn!

Maaltijdboxen van Ekomenu

Ekomenu biedt maaltijdboxen aan in 5 verschillende categorieën, namelijk: vegetarisch, vlees- en vis, snel en simpel, kindvriendelijk en gezond. Je kiest wekelijks uit nieuwe recepten, zo kook je alleen wat jij lekker vind. Kies uit meer dan 30 verschillende recepten. Je kunt de keuze maken uit 1, 2, 3 of 4 personen en 3 of 4 maaltijden per week, Bij alle boxen kies je zelf de hoeveelheid maaltijden en kies je wekelijks uit verschillende vlees-, vis-, vegetarische en kindvriendelijke recepten.