Extra producten in je maaltijdbox

Summary:

Naast de maaltijden in je foodbox kan je vaak nog extra producten toevoegen. Dit zijn extra’s die naast de gerechten vaak lekker zijn voor erbij. Lees hier om wat voor producten dat gaat!

Borrelhapjes

Een zondagmiddag in de tuin met vrienden, familiebezoek of lekker ‘s avonds een film kijken op de bank. Bij je favoriete maaltijdboxen is de kans groot dat ze tegenwoordig ook borrelhapjes aanbieden. Bekijk bijvoorbeeld het borrelplankje van HelloFresh. Denk bijvoorbeeld aan een kaasplankje of lekkere toastjes met dip. Het enige wat jij hoeft te doen is het op tafel zetten.

Wijn en dranken

Naast een lekker borrelplankje kan een drankje niet missen. Zo bieden veel maaltijdboxen ook speciale dranken aan of bijzondere wijntjes. Denk aan een wijn die goed past bij een recept dat je in de foodbox kan bestellen. 

Desserts 

Eerst een lekkere maaltijd en dan ook nog een heerlijk dessert in je maaltijdbox. Want ook desserts is een extra product dat veel aangeboden word naast de gewone maaltijdbox. Zo heb je bijvoorbeeld lekkere appelflappen of groentechips van Familiebox, of een Chocoladecake van Marley Spoon. Je krijgt de ingrediënten en bereidwijze van de desserts opgestuurd, zodat je een heerlijk vers dessert kan maken. Naar mijn mening een echte aanrader in je maaltijdbox.

Feestdagen

Tijdens de feestdagen wordt er ook altijd uitgepakt met de extra producten. Denk aan een lekkere chocomelk naast je Kerstmenu, of een gezonde variant van de oliebol op oudjaarsdag. Met feestdagen weten maaltijdboxen altijd leuk in te spelen met hun extra producten. Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket cadeau geven of een lekkere gourmet schotel voor tijdens het kerstdiner. Naast extra producten tijdens de feestdagen bestaat de maaltijdbox ook vaak uit een speciaal menu. 

Kookspullen

Om al die gerechten uit je maaltijdbox te koken, heb je wel een goede kookuitrusting nodig. Daarom bieden maaltijdboxen soms de optie kookspullen bij de box te bestellen. Denk hierbij aan het krijgen van korting op een koekenpan, messen set of ovenschaal.

De extra producten van maaltijdboxen zijn dus zeker aanraders om een keer uit te proberen!