De beste gezonde snacks van de Familiebox

Summary:

Iedereen heeft er last van. Je probeert op gezonde voeding te letten, maar tussen je ontbijt, lunch en diner krijg je toch weer trek. De gezonde snacks uit de maaltijdbox van de Familiebox kunnen jou helpen. Lees hier meer over deze gezonde Snacks!

Gezonde snacks

Iedereen heeft er last van. Je probeert op gezonde voeding te letten, maar tussen je ontbijt, lunch en diner krijg je toch weer trek. Bij de Familiebox hebben ze daarom gezonde snack voor in je maaltijdbox. Dit zijn snacks met verborgen groente en superleuk en lekker voor het hele gezin! Iedere week brengt de Familiebox weer nieuwe gezonde snacks. Ze zijn bij te voegen als extra producten in de maaltijdbox en zorgen voor de perfecte snack met een gezonde inhoud.

Groentechips

Groente chips zijn een lekkere en gezonde vervanger van je normale chips. Gemaakt van andere soorten groenten dan aardappel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wortels of bieten. Wanneer je de chips besteld in de maaltijdbox van Familiebox krijg je er ingrediënten bij om een yoghurt dip te maken. Een ideale snack tijdens een avondje film kijken!

Zwarte bonen brownie

De zwarte bonen brownies zijn net zo smeuïg en lekker als ongezonde brownies, maar wel een stuk gezonder. De zwarte bonen zorgen voor een gezonde twist, terwijl ze toch kindvriendelijk blijven. Heerlijk voor een high tea of in de broodtrommel van de kinderen.

Courgette muffins

Courgette muffins zijn ideaal om met het gezin te maken. Makkelijk en snel te bereiden, kindvriendelijk en superlekker! Zo krijgt het hele gezin zonder het door te hebben nog wat extra groente binnen. Dit zijn de ideale muffins voor een gezond dagje bakken met het gezin.

Bietenpannenkoeken

De bietjes pannenkoeken zijn een heerlijke vervanger voor je normale pannenkoeken. Minstens even lekker, weinig calorieën en een stuk gezonder. Door de bietjes met het beslag te mengen krijg je zonder dat je het door hebt groenten binnen en het zorgt voor een lekkere vernieuwde smaak. Ze zijn snel te bereiden en daarom een perfecte snack, lunch of zelfs ontbijt.

Waardig om te noemen: Kapsalon salade bowl

De kapsalon salade bowl is geen snack, maar een volledige maaltijd aangeboden door de Familiebox. Toch vonden we het waardig om te noemen. Een kapsalon staat bekend als calorieënbom en dat is terecht. Maar met deze heerlijke kapsalon salade bowl haal je de calorieën zwaar naar beneden en zorg je toch voor een heerlijke maaltijd!

Zoals je hebt kunnen lezen heb je een hoop snacks die je in de maaltijdboxen van de Familiebox kan bestellen. Ben je benieuw welke gezonde snacks en maaltijden er nog meer zijn? Ga naar de site van de Familiebox en bekijk het hele menu voor de aankomende weken.