Green Chef NL

Green Chef is een nieuwe maaltijdbox van HelloFresh die zich focust op het aanbieden bereiden van gezonde, voedzame maaltijden. Hierin biedt Green Chef iedere week een menu van 16 recepten in 6 categorieën: Keto, Koolhydraatarm, Pescotarisch, Flexitarisch, Vegan en Vegetarisch. Door deze 6 categorieën bieden ze voor iedereen een menu wat bij je zal passen. Ook hecht Green Chef veel waarde aan duurzaamheid. Zo ontvang je alle producten goed afgemeten om voedselverspilling te voorkomen en vind je bijna geen plastic bij de levering. Zelfs de levering gaat (bijna) volledig electrisch.

Praktische informatie over Green Chef

Wat zijn de kosten van de box? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken!

Hoe werkt Green Chef NL?

Green Chef biedt elke week 20+ recepten om voor jou thuis te laten bezorgen. Het concept werkt hetzelfde als een standaard maaltijdbox van bijvoorbeeld Marley Spoon of de Familiebox. De recepten zijn verdeeld over 6 categorieën: Vegetarisch, Vegan, Keto, Khoolydraatarm, <550 kcal en Eiwitrijk. Je stelt jou voorkeuren in en kiest gemakkelijk de recepten die bij jou passen. Natuurlijk is het ook mogelijk maaltijden te bestellen die niet in je keuzemenu zitten!

Wat vind je in de maaltijdboxen van Green Chef?

In de maaltijdboxen van Green Chef vind jij alle nodige producten om jou gekozen recepten te maken. Deze worden geleverd met zo weinig mogelijk plastic verpakkingen om de box zo duurzaam mogelijk te maken. Bij ieder recept ontvang je een receptenkaart waar stap-voor-stap wordt beschreven hoe je het recept klaar maakt.

Green Chef en duurzaamheid

De naam zegt het al, Green Chef probeert met zijn maaltijdbox ook duurzaam te zijn. Dit doen ze vooral door lokale producten in te kopen, hierdoor wordt de afstand die de producten aflegt kleiner, wat minder Co2 uitstoot betekend. Ook worden er zo min mogelijk plastic verpakkingen gebruikt bij de producten in de maaltijdbox. De leveringen worden zo veel mogelijk elektrisch gedaan. Het streven is naar een volledig elektrische bezorgdienst.

.

Green Chef maaltijdboxen

Zoals eerder aangegeven bestaat het menu van Green Chef uit 6 categorieën: Vegetarisch, Vegan, Keto, Khoolydraatarm, <550 kcal en Eiwitrijk. Op basis van jouw voorkeuren krijg je een aantal recepten te zien, Je kiest jou 3, 4, of 5 recepten uit en krijgt deze gemakkelijk thuisbezorgd.

.

Recepten van Green Chef

De recepten van Green Chef zijn erg toegankelijk en gemakkelijk klaar te maken voor iedereen, zo kan je ook wanneer je geen keukenheld bent in een handomdraai gemakkelijke gezonde recepten op tafel zetten.

Green Chef prijzen

Green Chef biedt 2 verschillende maaltijdboxen aan (voor 2 of 4 personen). Je kiest daarbij uit 3, 4 of 5 maaltijden per week. De kosten voor de maaltijdboxen van Green Chef zijn als volgt:

 3 gerechten4 gerechten5 gerechten
2 personen52,9966,9979,99
4 personen84,99109,99129,99

Levermomenten van Green Chef

Bij Green Chef heb je iedere week de mogelijkheid om jouw maaltijdbox te laten bezorgen op zondag of maandag. Afhankelijk van jou woonplek kan je een tijdslot kiezen wanneer je maaltijdbox afgeleverd wordt.

Green Chef stopzetten

Bij Green Chef willen ze je voorzien van gemak. Hier hoort bij dat je een flexibel abonnement hebt. Je kan zelf kiezen wanneer jij een box thuis wilt ontvangen. Wanneer je de box voor het eerst besteld zal de levering standaard aan staan voor iedere week. Je kan zelf kiezen welke weken je de box over wilt slaan. Ook kan je makkelijk je abonnement opzeggen wanneer jij dit wilt door de instellingen online of via de telefoon in je account.

Wil je alle maaltijdboxen vergelijken, klik dan hier.