HelloFresh

Iedereen kent ze wel of heeft wel is van HelloFresh gehoord. En dat is ook niet zo gek! De van oorsprong Duitse onderneming is begonnen in 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste bezorgdienst van maaltijdboxen in Nederland. Met meer dan 2000 werknemers en kantoren wereldwijd, hopen ze langzaam de wereld te veroveren! Altijd al benieuwd hoe het is om een maaltijdbox van HelloFresh te bestellen en thuis te ontvangen? Scroll dan snel naar beneden! Op deze pagina vindt je alle nuttige informatie oven deze maaltijdbox aanbieder!

Praktische informatie over HelloFresh

Wat zijn de kosten van een HelloFresh box? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken!

Hoe werkt HelloFresh?

HelloFresh werkt super makkelijk. Je stelt elke week uit vele recepten jouw maaltijdbox samen. Omdat geen week hetzelfde is, kun je het aantal maaltijden en personen daarom wekelijks aanpassen. Je ontvangt de maaltijdboxen vervolgens op het door jou gewenste moment in huis. Als je de box thuis hebt ontvangen kook je in een handomdraai de makkelijkste recepten. Hierdoor wordt het avondeten voor iedereen een moment om naar uit te kijken.

Wat vind je in de HelloFresh maaltijdboxen?

De maaltijdboxen bevatten afgemeten hoeveelheden voor het bereiden van een aantal mooie, gezonde en complete maaltijden. De box bevat handige receptenkaarten met informatie over de ingrediënten en de bereiding van het gerecht. Wekelijks variëren de recepten en zijn bovendien eenvoudig te bereiden. De gemiddelde bereidingstijd van de maaltijden is dan ook minder dan 30 minuten. Omdat de ingrediënten worden geproportioneerd in exact de benodigde hoeveelheden, worden zowel de bereidingstijd als het weggooien van voedsel tot het minimum beperkt.

Duurzaamheid en HelloFresh

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij HelloFresh. Je koopt, kookt en eet je op een duurzame manier. Zo draag jij bij aan duurzamere wereld.

De inkoop, verpakking en bezorging zijn geoptimaliseerd, om zo te zorgen voor:

– Minder voedselverspilling
– Milieubewuste bezorging
– Innovatieve verpakkingen
– De beste en verste ingrediënten

HelloFresh werkt daarnaast ook samen met de voedselbank. Boxen die niet bezorgd zijn – bijvoorbeeld omdat iemand niet thuis is – worden geschonken aan de voedselbank. Zo zorgen ze ervoor dat de producten toch een goede bestemming krijgen, en niet verloren gaan.

HelloFresh maaltijdboxen

De maaltijdboxen van HelloFresh zijn geschikt van 1 tot 6 personen. Iedere week kan je weer kiezen uit een divers menu om jouw favoriete gerechten thuis te laten bezorgen. Naast de maaltijdboxen kan je iedere week extra producten bestellen. Denk hierbij aan een Fruit- of Wijnbox.

HelloFresh recepten

Door de grote variatie aan recepten is er altijd ieder wat wils. Zo kies je uit 40 van de lekkerste recepten uit bijvoorbeeld de Italiaanse, Spaanse of Mexicaanse keuken, maar kan je ook worden verrast met recepten uit Scandinavië, Amerika of uit het Midden-Oosten.

Heb je kinderen die moeilijk zijn met eten? Geen probleem, HelloFresh biedt wekelijks een lijst met kindvriendelijke maaltijden, zodat iedereen blij aan tafel kan schuiven!

HelloFresh kosten

De kosten voor een box zijn afhankelijk van de onderstaande keuzes:

1. Welke box je afneemt
2. Voor hoeveel personen
3. Voor hoeveel maaltijden per week

Hier een overzicht van de kosten per box:

3 gerechten4 gerechten5 gerechten6 gerechten
1 persoon37,9944,9949,9954,99
2 personen43,9952,9959,9966,99
3 personen55,9968,9978,9988,99
4 personen65,9981,9994,99107,99
5 personen77,9995,99112,99129,99
6 personen89,99109,99129,99149,99

Levermomenten

HelloFresh bied veel levermomenten. Hierdoor zit er voor iedereen een moment bij die uitkomt. Zo kan je de box geleverd krijgen van zaterdag tot en met donderdag. Ook kan je een tijdslot aangeven met welk tijdstip voor jou goed uitkomt. Deze levermomenten liggen tussen 09:00 – 22:00

HelloFresh stopzetten

Als je bij HelloFresh bestelt zit je gelijk vast aan een abonnement. Deze kun je overigens snel en makkelijk opzeggen. Bijvoorbeeld bij de instellingen van je eigen account, via een opzegbrief of natuurlijk telefonisch. 

Vergelijk hier de HelloFresh maaltijdbox met de andere grote aanbieders!