Hello Fresh

Hello Fresh

Iedereen kent ze wel of heeft wel is van HelloFresh gehoord. En dat is ook niet zo gek! De van oorsprong Duitse onderneming is begonnen in 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste bezorgdienst van maaltijdboxen in Nederland. Met meer dan 2000 werknemers en grote kantoren in verschillende grote steden, hopen ze langzaam de wereld te veroveren! Altijd al benieuwd hoe het is om een maaltijdbox van HelloFresh thuis te bestellen en thuis te ontvangen? Scroll dan snel naar beneden! Op deze pagina vindt je alle nuttige informatie, wanneer je een van hun drie maaltijdboxen gratis bij jou thuisbezorgd wilt hebben.

Praktische informatie over Hello Fresh

Wat zijn de kosten van een HelloFresh box? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er bij HelloFresh uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Suggesties of opmerkingen? Stuur ons een mail naar info@maaltijdbox.nl

Hoe werkt het?

HelloFresh werkt super makkelijk. Je stelt elke week uit vele recepten jouw HelloFresh maaltijdbox samen. Omdat geen week hetzelfde is, kun je het aantal maaltijden en personen daarom wekelijks aanpassen. Je ontvangt de maaltijdboxen vervolgens op het door jou gewenste moment in huis. Als je de HelloFresh maaltijdbox thuis hebt ontvangen kook je in een handomdraai de makkelijkste recepten. Met HelloFresh wordt het avondeten voor iedereen een moment om naar uit te kijken.

Wat vind je in de HelloFresh maaltijdboxen?

De maaltijdboxen van HelloFresh bevatten afgemeten hoeveelheden voor het bereiden van een aantal mooie, gezonde en complete maaltijden. De box met maaltijden bevatten handige receptenkaarten met informatie over de ingrediënten en de bereiding van het gerecht. Wekelijks variëren de recepten van HelloFresh. De gerechten van Hello Fresh zijn bovendien eenvoudig te bereiden. De gemiddelde bereidingstijd van de maaltijden is dan ook minder dan 30 minuten. Omdat de producten van HelloFresh worden geproportioneerd in exact de benodigde hoeveelheden, worden zowel de bereidingstijd als het weggooien van voedsel tot het minimum beperkt.

Duurzaamheid en HelloFresh

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij HelloFresh. Je koopt, kookt en eet je op een duurzame manier. Met de HelloFresh maaltijdboxen draag je daarom bij aan een betere wereld.

De boxen van HelloFresh zijn van nature duurzaam. De inkoop, verpakking en bezorging van HelloFresh zorgen voor minder voedselverspilling dan de traditionele voedselketen. Zo zorgt HelloFresh voor:

– Minder voedselverspilling
– Maken ze geen gebruik van omwegen als het gaat om bezorging
– Innovatieve verpakkingen
– De beste verse ingrediënten

HelloFresh werkt daarnaast ook samen met de voedselbank. Boxen die niet bezorgd zijn – bijvoorbeeld omdat iemand niet thuis is – worden geschonken aan de voedselbank. Zo zorgt HelloFresh dat de producten toch een goede bestemming krijgen.

HelloFresh maaltijdboxen

HelloFresh biedt vier verschillende maaltijdboxen aan: de veggiebox voor de vegetariërs onder ons, de originalbox, de familybox voor het hele gezin en de Quick and Easy Box voor de snelle kokers. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende add-ons, zoals bijvoorbeeld de Ontbijtbox, de Fruitbox en zelfs een Wijnbox. De wijnen in deze Wijnbox zijn geselecteerd door echte wijnkenners op basis van smaak en de herkomst van gerechten.

De maaltijdboxen van HelloFresh zijn geschikt van 1 tot 6 personen. De originalbox en de veggiebox bevatten (verse) ingrediënten voor drie tot zes verschillende maaltijden per week. De fruitbox van HelloFresh bevat 10 tot 15 stuks vers (seizoens) fruit. De prijs van de boxen varieert van €37,99 (3 maaltijden voor 1 persoon) tot €149,99 (6 maaltijden voor 6 personen). Hoe meer maaltijden, en hoe hoger het aantal personen, des te lager de prijs per portie per maaltijd

HelloFresh recepten


Met de recepten van HelloFresh is er voor ieder wat wils. Zo kies je de lekkerste recepten uit de Italiaanse keuken, Spaanse keuken en Mexicaanse keuken, maar kan je ook worden verrast met recepten uit Scandinavië, Amerika en uit het Midden-Oosten.

Heb je kinderen die moeilijk zijn met eten? Ook geen probleem. Kies uit één van de kindvriendelijke maaltijdboxen. In de Familybox zitten toegankelijke producten voor jong én oud.

Benieuwd naar alle recepten van HelloFresh? Kijk dan eens hier.

HelloFresh recepten

De kosten voor een HelloFresh box zijn zeer afhankelijk van:

1. Welke box je afneemt
2. Voor hoeveel personen
3. Voor hoeveel maaltijden per week

Hier een overzicht van de kosten per box:

3 gerechten4 gerechten5 gerechten6 gerechten
1 persoon37,9944,9949,9954,99
2 personen43,9952,9959,9966,99
3 personen55,9968,9978,9988,99
4 personen65,9981,9994,99107,99
5 personen77,9995,99112,99129,99
6 personen89,99109,99129,99149,99

HelloFresh stopzetten

Als je bij HelloFresh bestelt zit je gelijk vast aan een abonnement. Deze kun je overigens snel en makkelijk opzeggen. Bijvoorbeeld bij de instellingen van je eigen account, via een opzegbrief of natuurlijk telefonisch. 

Menu