Kant-en-klaarmaaltijden

Summary:

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken: een voorverpakte maaltijd variërend van salade tot aan stoommaaltijd en van vis en vlees tot aan vega en vegan! Met een kant-en-klaarmaaltijd kun je alle kanten op!

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken: een voorverpakte maaltijd variërend van salade tot aan stoommaaltijd en van vis en vlees tot aan vega en vegan! Met een kant-en-klaarmaaltijd kun je alle kanten op! Zo kies je een gerecht wat precies aansluit bij jouw wensen en behoeften. Gelukkig komen er tegenwoordig steeds gezondere kant-en-klaarmaaltijden op de markt en hoef jij je steeds minder zorgen te maken om de versheid van de producten.

Voordelen kant-en-klaarmaaltijden

Vaak denk je al gauw aan ongezond eten wanneer je aan een kant-en-klaarmaaltijd denkt, maar niets is minder waar! Wist je dat kant-en-klaarmaaltijden ook hartstikke gezond kunnen zijn? Let daarbij altijd op toevoegingen, E-nummers en het soort gerecht wat je kiest! Daarnaast zijn deze maaltijden niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens hartstikke snel te maken. Of je nu wat meer of minder tijd hebt, een oven of magnetron is vaak het enige wat je nodig hebt! Je draagt daarbij ook nog eens je steentje bij aan voedselverspilling, want door precies de juiste hoeveelheid gerechten te kopen voor het aantal personen, hoef jij niet in grote getalen eten weg te gooien. Win-win situatie!

Waar moet je op letten?

Om ervoor te zorgen dat je een gezonde, warme maaltijd bereidt, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Kijk daarom altijd naar onder andere de hoeveelheid calorieën, vetten, het aantal voedingsvezels, eiwitten en groenten van een gerecht. Op deze manier kom jij niets tekort, maar krijg je ook zeker niet te veel voedingsstoffen binnen!

Maaltijdboxen

Natuurlijk sta je er niet alleen voor en weten genoeg maaltijdboxen hoe belangrijk het is om gezond en gevarieerd te eten! Daarom bieden steeds meer bedrijven kant-en-klaarmaaltijden aan. Of je nu kiest voor zelf te koken gerechten én kant-en-klaarmaaltijden in een box of alleen kant-en-klaarmaaltijden, alles kan!

Veganbox

Neem eens een kijkje bij de Veganbox om vegan eten voor jezelf nóg gemakkelijker te maken. Naast alle zelf te bereiden gerechten, heb je vaak toch een dag in de week wat minder tijd? De Veganbox biedt dé oplossing en zorgt ervoor dat jij een extra kant-en-klaarmaaltijd kunt toevoegen aan jouw box, naast de zelf te bereiden gerechten!

HelloFresh

Ook HelloFresh biedt wekelijks twee kant-en-klaarmaaltijden aan, naast de reguliere box, waarbij natuurlijk altijd dezelfde kwaliteit gewaarborgd wordt. Gemakkelijk op te warmen en ideaal wanneer je toch wat minder tijd en zin hebt om te koken.

Uitgekookt

Helemaal geen zin om zelf te koken en toch lekker, gezond en makkelijk eten? De kant-en-klaar maaltijden van Uitgekookt zitten boordevol verse groenten en belangrijke bouwstoffen. Iedere week keuze uit 24 nieuwe maaltijden, natuurlijk dagvers bereid!

Oh My Guts

Oh My Guts weet maar al te goed hoe belangrijk gezond eten is! Daarom kun je elke week, zelfs voor één persoon, kant-en-klaarmaaltijden bestellen vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, vegan of niet!

Plant B

Je gezondheid verbeteren en je steentje bijdragen aan een betere wereld? Plant B biedt de oplossing en levert bevroren vegan maaltijden bij jouw thuis. Wereldse smaken en wisselende menu’s laten jou het gemak ervaren van een gezonde, vegan kant-en-klaarmaaltijd!

Gemakkelijker kan toch niet?

Gezond én echt lekker, dat kan met de kant-en-klaarmaaltijden van tegenwoordig! Genoeg keuze en voor ieder wat wils, waar ga jij een maaltijd bestellen?