Kindvriendelijke maaltijdbox

Summary:

Groente en kinderen zijn niet altijd de beste vrienden. Gelukkig zijn er veel manieren om groenten toch in een lekker jasje te stoppen. De familiebox is hier de perfecte maaltijdbox voor. Lees hier waarom de Familiebox jou kan helpen met de juiste maaltijden serveren!

De Familiebox, de kindvriendelijke maaltijdbox

Groente en kinderen. Dat is een combinatie die niet altijd even goed samengaat. In tegendeel kan het soms zelfs aanvoelen als een strijd. Niet echt iets waar je naar uit kijkt aan het einde van de dag. Ook helpt het niet mee dat je weet dat kinderen de vitamine en mineralen extra nodig hebben voor hun groei en ontwikkeling. Een kindvriendelijke maaltijdbox, zoals De Familiebox kan hierin helpen.

Waarom is de Familiebox kindvriendelijk?

Familiebox, de naam zegt het al. het is een maaltijdbox voor de hele familie van jong tot oud. Deze maaltijdbox is speciaal op gezinnen met kinderen gericht. De bereidingstijd is kort en de recepten toegankelij. Er wordt gebruik gemaakt van veel ‘verstopte’ groente, bijvoorbeeld in een pasta-, wraps- of rijsgerecht. Op deze manier heb je eigenlijk niet door dat er zoveel groente inzit en krijg je toch alle vitamine binnen.

Tijdbesparend

Kinderen opvoeden kost energie en tijd. Daarom kan De Familiebox een uitkomst bieden voor vaders en moeders die na een drukke werkdag wel een voedzame maaltijd willen serveren, maar er niet te veel tijd aan willen of kunnen besteden. De Familiebox biedt 12 gerechten waar je iedere week uit kunt kiezen, zo is er een geschikte maaltijd voor iedereen. Ook worden de boodschappen thuisbezorgt en dat scheelt weer een ritje naar de supermarkt.

Samen koken

Alle recepten zijn voorzien van een uitgeschreven bereidingswijze. Op deze manier helpt De Familiebox niet alleen om samen te eten, maar kan je ook samen te koken. De kinderen kunnen gemakkelijke dingen doen, zoals een dressing maken of in de pannen roeren. Bovendien vinden kinderen het eten vaak lekkerder als ze zelf met de bereiding hebben meegeholpen en eten ze zonder pardon hun hele bord leeg.

Feestelijk geheel

Ook worden er veel kleuren gebruikt in de gerechten van De Familiebox door gebruik te maken van verschillende soorten groente. Hierdoor bevat de maaltijd veel verschillende vitamine en mineralen en ziet het er ook heel lekker uit. Dit helpt kinderen vaak ook met eten, wie kan er nou nee zeggen tegen een roze pasta of een paarse hamburgerbroodjes.