Maaltijdboxen die zorgen voor voldoende gemak

Summary:

Je hoeft het jezelf niet altijd moeilijk te maken om gezonde en gevarieerde gerechten te bereiden! Om de lekkerste gerechten op tafel te zetten, hoef je tegenwoordig de deur niet eens meer uit.

Gemak

Je hoeft het jezelf niet altijd moeilijk te maken om gezonde en gevarieerde gerechten te bereiden! Om de lekkerste gerechten op tafel te zetten, hoef je tegenwoordig de deur niet eens meer uit. Gezonde en duurzame ingrediënten gemakkelijk thuisbezorgd krijgen, wordt daarom ook steeds populairder. De maaltijdbox zorgt voor gemak voor iedereen!

Voordelen maaltijdbox

Ook even geen inspiratie meer of zoek je wat meer variatie? Een maaltijdbox biedt dé oplossing en zorgt ervoor dat jij gemak ervaart en zoekt wat bij jou past! Met behulp van de box leer jij elke week nieuwe recepten kennen en koken. Hiervoor hoef je niet eens naar de supermarkt, maar wordt alles tot aan de deur bezorgd. Daarnaast zorgt de maaltijdbox ervoor dat jij altijd voldoende groenten binnenkrijgt en niet meer hoeft na te denken over wat je gaat eten. Hierdoor geniet je van de lekkerste maaltijden en bespaar je ook nog eens tijd! Een box vol groenten, fruit, kruiden perfect op maat zoals jij het wilt!

Maaltijdboxen die zorgen voor voldoende gemak

Om ervoor te zorgen dat jij kiest wat écht bij jou past, zetten we een aantal maaltijdboxen op een rijtje die jou hierbij helpen!

Veganbox

Vegan eten wordt gemakkelijker dan ooit met de Veganbox! Je ontvangt thuis alle verse ingrediënten om vegan maaltijden zelf te bereiden, inclusief receptenkaarten. Het enige wat je hoeft te doen, is kiezen uit 6 vegan gerechten die jij lekker wilt koken!

Familiebox

De Familiebox biedt wekelijks 12 gerechten aan voor jong en oud! Zo kun jij niet alleen kiezen voor lekkere en gezonde gerechten, maar ook nog eens voor gerechten die lekker snel te maken zijn, net wat meer groenten bevatten of het ideale gerecht om te maken met kids!

Ekomenu

Bij Ekomenu kies jij een box die past bij jouw leefstijl. Zo kun je kiezen uit een van de 12 boxen en heb je keuze uit maar liefst 26 gerechten. Daarnaast biedt Ekomenu ook nog eens 100% biologische producten en staat gezondheid voorop!

De Krat

Kun jij ook niet kiezen, maar wil jij toch alle ingrediënten thuisbezorgd krijgen om 3 (biologische) maaltijden op tafel te zetten? Dat kan met De Krat! Jij selecteert de Weekendkrat Extra, Gemakskrat of Gemakskrat Vega en ontvangt vervolgens alles voor 3 gerechten gemakkelijk thuis!

Maak het jezelf gemakkelijk!

Ervaar ook het gemak van de maaltijdbox en kies voor een box die bij jou past! Zo gemakkelijk en leuk was koken nog nooit!