Paasbox

Summary:

De vogeltjes beginnen weer de fluiten, het zonnetje komt in zicht en de bloemetjes beginnen alweer langzaam te bloeien! Dat betekent niet alleen dat het voorjaar langzaam in zicht komt, maar ook dat we alweer langzaam richting Pasen gaan.

De vogeltjes beginnen weer de fluiten, het zonnetje komt in zicht en de bloemetjes beginnen alweer langzaam te bloeien! Dat betekent niet alleen dat het voorjaar langzaam in zicht komt, maar ook dat we alweer langzaam richting Pasen gaan. En dat betekent: lekker ontbijten, brunchen en gezellig met het hele gezin, familie of vrienden genieten aan tafel!

Wat is een Paasbox?

Met een Paasbox ontvang jij alle ingrediënten om het thuis gezellig te maken! Van hartige broodjes tot zoetigheden, van salade tot quiche en ga maar door. Met Pasen is niets te gek! Het enige wat ertoe doet, is een vrolijk gezelschap en lekker genieten met familie en vrienden. Maak het jezelf daarom niet te moeilijk en kies precies wat bij jou past!

Paasboxen van verschillende maaltijdboxen

Genoeg maaltijdboxen bieden ook dit jaar weer een gevarieerde en smaakvolle box aan, waarbij je thuis alle verse ingrediënten ontvangt om met pasen aan de slag te kunnen!

De Krat

Deze Paaskrat is gevuld met allerlei luxeproducten, natuurlijk uit het seizoen en lokaal, om thuis 5 smaakvolle paasgerechtjes te maken. De Krat is zorgvuldig samengesteld voor 2, 4, 6 of 8 personen en om het nog feestelijker te maken, voeg je een flesje Cava toe!

Familiebox

De Familiebox is er voor jong en oud, daarom staat de Familiebox ook met Pasen weer voor je klaar! Streekproducten en unieke gerechtjes zorgen ervoor dat iedereen vrolijk wordt van al het lekkers op tafel. Gezelligheid staat voorop en dat wordt gegarandeerd met deze Paasbox voor 4 of 6 personen!

Marley Spoon

Natuurlijk laat je de paasdagen niet zomaar aan je voorbijgaan! Dit hét moment om aan familie of vrienden te laten zien wat voor lekkers jij met liefde bereidt. Met de Paasbox van Marley Spoon zet jij drie speciale gerechten op tafel waar iedereen blij van wordt!

Veganbox

100% Vegan Pasen vieren? De Veganbox biedt ook dit jaar weer een bijzonder lekker menu aan, met een festijn aan lekkernijen. Zo wordt de paasbrunch één groot succes met de plantaardige producten uit de box!

Hoe vier jij Pasen dit jaar?

Wie wordt er nu niet vrolijk van een kleurrijke brunch? In alle rust kun jij met Pasen weer genieten van al het lekkers op tafel en zal je iedereen versteld laten staan van jouw kookkunsten! Voor welke Paasbox ga jij?