Uitgekookt

Uitgekookt biedt lekkere gezonde, maaltijden die dagvers gekookt worden. Ze hebben de belofte: vandaag geoogst, morgen op uw bord. De maaltijden bevatten altijd minimaal 200 gram verse lokale groenten en wordt gratis bij je thuisbezorgd door een van de eigen persoonlijke bezorgers.  De gerechten van Uitgekookt zijn tot 5 dagen te bewaren in de koelkast. Het enige wat je zelf moet doen is de maaltijd opwarmen en smullen maar! Uitgekookt kwam als best getest uit een onderzoek van Vara Kassa.

Praktische informatie over Uitgekookt

Wat zijn de kosten van een Uitgekookt box? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijden. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken!

Hoe werkt Uitgekookt?

Bij Uitgekookt kan je iedere week kiezen uit 24 verschillende maaltijden. Deze zijn al gekookt en hoef je alleen op te warmen voordat je ervan kan genieten. In de maaltijden van Uitgekookt proberen ze naast een zo vers en divers mogelijk gezond menu, ook zo weinig mogelijk zout, suiker en vetten te gebruiken. De maaltijden hoeven alleen opgewarmd te worden en staan binnen 4 minuten op tafel. Dit is ideaal als je geen tijd hebt om te koken of simpelweg gemak wilt!

Wat vind je in je bestelling van Uitgekookt?

De gerechten van Uitgekookt worden thuisbezorgd in een box. In deze box zitten kleinere bakjes met hierin de maaltijden al goed voorverpakt. Hierdoor hoef je alleen nog de maaltijden in de magnetron of oven te zetten voordat je aan tafel kan schuiven.

Duurzaamheid en Uitgekookt

Verduurzaming is ook voor Uitgekookt erg belangrijk, zo worden alle maaltijden zonder gas gekookt en gebruikt Uigekookt vooral seizoengebonden en lokale producten. Hierdoor hoeven de producten vaak geen lange reis te maken voordat ze gekookt kunnen worden in de keuken van Uitgekookt.

Recepten van Uitgekookt

De maaltijden van Uitgekookt voldoen aan een aantal kwaliteiten, zo zijn de maaltijden altijd gezond en bevatten ze geen suikers. Ook zijn bepaalde recepten zout- of vetarm. Per week staan er 3 vegetarische recepten op het menu. Verder staat er bij elk recept precies welke ingrediënten erin zitten, zo kan je perfect zien wat in jou dieet past en welke recepten je liever niet ontvangt.

Uitgekookt kosten

De kosten van Uitgekookt worden bepaald door welke maaltijden je koopt en de hoeveelheid maaltijden. Zo verschillen de prijzen van maaltijden tussen de 6,79 tot 8,99. Dit is een maaltijd voor 1 persoon. Aan de hand van hoeveel maaltijden en porties je besteld, wordt jou prijs uitgerekend.

Levermomenten van Uitgekookt

Uitgekookt levert op verschillende dagen van de week. Het ligt aan de regio waar je woont op welke dag ze bij jou kunnen bezorgen. Wanneer je jouw postcode invoert kan je zelf een levermoment uitkiezen die het beste bij jou past!

Uitgekookt stopzetten

Bij Uitgekookt hoef je geen abonnement af te sluiten. Je kan losse bestellingen blijven doen voor de momenten die jou uitkomen. Het is echter wel mogelijk om een abonnement af te sluiten. Dit zal gepaard gaan met lagere prijzen.

Wil je alle maaltijdboxen vergelijken, klik dan hier.