Wat zit er dit jaar in de kerstbox van Familiebox

Summary:

Het Familiebox kerstmenu van 2021 is bekend. Ook dit jaar kun je weer genieten van een zorgeloze kerst met de kerstbox van Familiebox. Dit jaar bestaat het kerstmenu uit een compleet verzorgd viergangendiner.

Het Familiebox kerstmenu van 2021 is bekend. Ook dit jaar kun je weer genieten van een zorgeloze kerst met de kerstbox van Familiebox. Dit jaar bestaat het kerstmenu uit een compleet verzorgd viergangendiner. En zoals je van Familiebox gewend bent bevatten de gerechten zoveel mogelijk lokale en biologische ingrediënten. Benieuwd naar het kerstmenu van Familiebox? Lees dan snel verder. 

Wat zit er in de Familiebox kerstbox van 2021?

De inhoud van de kerstbox van 2021 is bekend. Dit jaar bestaat de kerstbox van Familiebox uit een compleet verzorgd viergangen kerstdiner, met keuze uit twee hoofdgerechten. De gerechten zijn door de professionals uit de Familiebox keuken samengesteld, zo hoef jij niet na te denken over een ingewikkeld kerstmenu. De kerstbox van Familiebox is er voor 4 of 6 personen, uiteraard kun je ook meerdere boxen bestellen als je met meer personen bent. De ingrediënten die zijn gekozen voor het Familiebox kerstmenu zijn zoveel mogelijk biologisch. 

Het feestelijke viergangen kerstmenu van Familiebox

Dit jaar geniet je met de kerstbox van Familiebox uit een compleet verzorgd viergangen kerstmenu. Daarbij heb je keuze uit twee verschillende hoofdgerechten. De overige gerechten zijn hetzelfde. 

Voorgerecht

Zalmtartaar met frisse appel en kruidenolie 

Tussengerecht

Heldere paddenstoelensoep met sesamtwisters

Hoofdgerecht keuze 1

Stoof van Hertenvlees met aardappel-pastinaakpuree en geroosterde groenten

Hoofdgerecht keuze 2

Kalfsrollade met Roseval aardappeltjes en gekleurde bospeen 

Nagerecht

Trifle van crumble en Kweepeer 

Maak het viergangendiner compleet met de wijnbox

Bij een luxe viergangen kerstdiner hoort natuurlijk een lekkere wijn. Speciaal voor de echte fijnproevers is het daarom ook dit jaar weer mogelijk om een wijnbox bij het kerstmenu te bestellen. De bijpassende wijnbox van Familiebox is dit jaar samengesteld door Vinobox en maakt het kerstdiner compleet. 

Je kiest voor een wijnbox van drie of zes flessen wijn die passen bij de ingrediënten van het Familiebox kerstmenu. Je kunt de wijnbox apart bestellen bij de kerstbox. 

Welke wijnen zitten er in de wijnbox?

Aperitief – Jaume Serra Cava Brut: een feestelijke en smaakvolle cava met nuances van citrus.
Voor en tussengerecht – Stelle Blanco Verdelho: een Portugese wijn gemaakt van de Verdelho druif. Vol van smaak.
Hoofdgerecht – Falconiere Montepulciano d’Abruzzo: een kruidige smaak die goed aansluit bij zowel de stoof als de rollade.
Nagerecht – Kobal Yellow Muscat: een zoete witte wijn met kenmerkende druivige frisheid. 

Wat kost de Familiebox kerstbox?

De Familiebox kerstbox is ook dit jaar weer scherp geprijsd. Je bestelt het compleet verzorgde viergangendiner voor vier personen voor €79,95 en voor zes personen voor €99,95. 

Wanneer wordt de Familiebox kerstbox bezorgd?

De kerstbox wordt op donderdag 23 december bezorgd tussen 17:00 en 22:00 op het door jou gekozen adres. Je kunt het kerstmenu dus ook klaarmaken op kerstavond. Houd er rekening mee dat je thuis bent om het kerstmenu in ontvangst te nemen aangezien er verse producten in de kerstbox aanwezig zijn. 

Tot wanneer kan de kerstbox besteld worden?

Wil jij dit jaar genieten van de kerstbox van Familiebox? Dan kun je in principe tot en met zondag 19 december vóór 23:59 de kerstbox bestellen. Er is echter maar een beperkt aantal kerstboxen beschikbaar, hoe eerder je bestelt, hoe beter! 

Vier kerst met de kerstbox van Familiebox

Als je op zoek bent naar een exclusief kerstmenu voor een mooie prijs dan is de kerstbox van Familiebox zeker het overwegen waard. Verras je familie en dierbaren met een lekker kerstmenu bestaande uit vis en vlees. Je ontvangt handige receptenkaarten waarop stap voor stap staat uitgelegd hoe je het kerstmenu dient te bereiden. Er kan werkelijk niks misgaan! Bestel de Familiebox kerstbox hier!