Zorgeloos variërend eten kan je leren!

Summary:

We houden van ritme en regelmaat, hierdoor kan je snel in een sleur terecht komen. Zo ook met het avondeten, weer dezelfde pasta of groenten, aardappels en hetzelfde stukje vlees. Het kan lastig zijn te blijven variëren en niet terug te vallen in oude gewoontes. Hierbij kan een maaltijdbox jou helpen!

We houden van ritme en regelmaat, hierdoor kan je snel in een sleur terecht komen. Zo ook met het avondeten, weer dezelfde pasta of groenten, aardappels en hetzelfde stukje vlees. Het kan lastig zijn variërend te blijven eten en niet terug te vallen in oude gewoontes. Hierbij kan een maaltijdbox jou helpen!  

Hoe kan een maaltijdbox jou helpen

Door variërend te eten krijg je alle voedingsstoffen binnen die goed zijn voor het lichaam zoals verschillende vitamines en mineralen. Zo krijgt het lichaam binnen wat het nodig heeft en volgens het voedingscentrum verkleint het ook de kans dat je schadelijke stoffen binnen krijgt.

Grote menu’s

Wat erg helpt bij het variërend eten zijn de grote menu’s die maaltijdboxen aanbieden. Zo kan je bij Ekomenu iedere week uit meer dan 25 gerechten kiezen, De Familiebox biedt er iedere week 12 en Veganbox zet iedere week 6 nieuwe gerechten voor je klaar. Zo kan je iedere week je favoriete gerechten kiezen en is er genoeg keuze hier iedere dag een ander soort feest van te maken.

Verschillende diëten

Ook voor mensen met een speciaal dieet kunnen maaltijdboxen goed helpen komen met varieren. Zo kan je bijvoorbeeld bij HelloFresh of Ekomenu voor een koolhydraat arm menu kiezen, ook heb je bijvoorbeeld eiwitrijke menu’s. Zo kan je gevarieerd blijven eten en toch je dieet volgen

Voor iedereen iets wat bij hem past

Maaltijdboxen menu’s zijn zo samengesteld dat er voor ieder zijn wil wat tussen zit. HelloFresh heeft bijvoorbeeld 9 á 10 verschillende vegetarische gerechten per week en het Ekomenu zelfs 12 tot 18. Voor de mensen die volledig plantaardig eten is er de Veganbox. Ook voor gezinnen is variëren mogelijk door middel van de Familiebox, hierdoor laat je je kinderen wennen aan nieuwe smaken.

Vergelijk hier alle aanbieders van maaltijdboxen en kijk welke het beste bij jou past!