Met de beste kortingen 2023 in duiken!

Summary:

Ben je op zoek naar ritme, of gewoon naar de beste kortingen voor het nieuwe jaar. Lees hier meer over de hoge kortingen van 2023!

Het nieuwe jaar is begonnen, dat betekend dat iedereen zijn goede voornemens op een rijtje heeft gezet. Vaak beginnen deze goede voornemens met een goede maaltijd! Denk bijvoorbeeld aan voornemens als fitter worden, gezonder leven, plantaardig eten of meer tijd met het gezin.

Kortingen

Ook voor aanbieders van maaltijdboxen is het begin van het jaar een mooie periode om te helpen bij het vinden van het juiste ritme. Daarom kan je aan het begin van het jaar vaak hele goede kortingen vinden op verschillende maaltijdboxen! Kijk bijvoorbeeld naar Marley Spoon, waar je nu wel 50% korting kan ontvangen op je 1e box en bij de Familiebox wel 40% op de eerste box.

Welke box past bij jou?

Welke box bij jou past ligt natuurlijk aan verschillende factoren. Zoals eerder besproken kan het zijn dat je het nieuwe jaar fitter in wilt gaan, neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje bij Ekomenu, waar ze een speciaal afslankmenu aanbieden. Of ben je van plan om nu echt de stap te zetten naar een plantaardig dieet, daar kan de Veganbox je zeker bij helpen. Zo heeft iedere box zijn specialiteiten en unieke waardes. Voor een gezin met kinderen raden we een box aan als de Familiebox, hier krijg je voldoende groenten binnen op een kindvriendelijke lekkere manier.

Maaltijdboxen vergelijken

Omdat iedere box zijn eigen kwaliteiten heeft is het verstandig de boxen met elkaar te vergelijken voordat je een box besteld. Zo kan je precies zien wat voor jou belangrijk is bij het bestellen van een maaltijdbox en welke box bij jou en je gezin past. Op deze manier weet je zeker dat een maaltijdbox jou kan helpen en een hoop tijd kan besparen. Klik hier om alle grote maaltijdboxen van Nederland met elkaar te vergelijken.