16 11 2022

Een maaltijdbox cadeau doen!

Maaltijdbox cadeau doen

Wat moet ik nu weer cadeau doen? Dit een veel voorkomende vraag en al helemaal nu de feestmaand voor de deur staat. Want de cadeautjes staan daarmee niet voor de deur. Soms lijken mensen alles al te hebben of zou je graag een duurzamer cadeau willen geven. En niet alleen voor de feestdagen, maar het hele jaar rond kun je een maaltijdbox cadeau doen. Gewoon, om iemand een handje te helpen bij het gezonder eten, wat inspiratie te bezorgen of een mooi cadeau aan te bieden. Er is namelijk een maaltijdbox voor iedereen. Zo heb je een vrij simpele maaltijdbox van Versh, een 100% biologische maaltijdbox van Ekomenu of een volledig veganistische maaltijdbox van Veganbox!

 

Duurzaam cadeau

De maaltijdbox wordt bij de ontvanger afgeleverd. Deze bevat alle ingrediënten om verschillende maaltijden te bereiden, inclusief beschrijving. Zo kun je andere een handje helpen door wat inspiratie te bezorgen, hulp bij het koken of een origineel cadeau. Een warme maaltijd heeft iedereen nodig een maaltijdbox ondersteund hierin. Bovendien wordt cadeau, zoals een maaltijdbox daadwerkelijk in gebruik genomen en is daarom een duurzaam cadeau. Wil je nog een stapje verder gaan kun je ook kiezen voor een duurzamere maaltijdbox, zoals Veganbox. Deze maaltijdbox levert enkel veganistische maaltijden. Door deze box cadeau te doen kun je andere inspireren en motiveren vaker plantaardig te eten. Lees hier meer over Veganbox.


Hoe kan ik een maaltijdbox cadeau doen?

Je kunt de maaltijdbox op jouw naam bestellen, maar op een ander adres laten bezorgen. De betaling gaat per automatische incasso de ontvanger hoeft er verder niks aan te doen. Jij kunt zelf de maaltijden kiezen, uit het keuzemenu, die je wilt laten bezorgen. Daarnaast kun je ook de bezorg dag kiezen. De ontvanger hoeft na ontvangst enkel sommige ingrediënten in de koelkast te doen, op de receptkaarten staat duidelijk welke dit zijn. Vervolgens kan de ontvanger direct na bezorging aan de slag.

 

Eenmalig cadeau doen

Je kunt ervoor kiezen de box eenmalig cadeau te doen. Dit doet u door op de site van de gewenste aanbieder door een data aan te klikken voor bezorging en de andere data uit te zetten. Let op vaak gaan deze automatisch aan wanneer je een data kiest en zul je de andere data zelf moeten uitzetten. Natuurlijk kun je er ook voor zorgen de box doorlopend te laten bezorgen. Check dan even of de eerstvolgende data aan staan. Je kunt bij de meest aanbieders tot een week van tevoren wijzigingen maken in je menu.

 

Welke maaltijdboxen kun je cadeau doen?

Overzicht

Aanbieder

Voor 1 persoon

Dagen per week

Beginprijs

Bezorgkosten

Meer info

Hello Fresh

ja

3-6 maaltijden

16,99 euro (5, 67 per portie)

Gratis

A

Ekomenu

ja

3-4 maaltijden

39,95 euro (11, 32 per portie)

Gratis

B 

Familiebox

nee

2-4 maaltijden

34,01 euro (8,50 per portie)

5,99

C

De Krat

nee

3 maaltijden

44 euro (7, 33 per portie)

Gratis

D

Marley Spoon

nee

2-4 maaltijden

44, 93 euro (7,48 per portie)

5,99 euro

E

Veganbox

nee

2-4 maaltijden

33,01 euro (8,25 per portie)

5,99 euro

F